its city

Technologie & IT​

oplossingen

We transformeren bedrijven in de meeste grote sectoren met krachtige en aanpasbare digitale oplossingen die voldoen aan de behoeften van vandaag.

“Technologie werkt het beste als het mensen samenbrengt.”

Arsene Uwimana, CEO
We kunnen helpen bij het onderhouden en moderniseren van uw IT-infrastructuur en het oplossen van verschillende infrastructuurspecifieke problemen waarmee een bedrijf te maken kan krijgen.
ITS City is de voorkeurspartner van veel van 's werelds toonaangevende ondernemingen, kmo's en technologische uitdagers. Wij helpen bedrijven hun waarde te verhogen door middel van softwareontwikkeling op maat, productontwerp, QA en consultancydiensten.
4
Jarenlange ervaring
Onze diensten

Perfecte IT-oplossingen voor uw bedrijf​

IT overleg 01
Wij kunnen u helpen bij het oplossen van al uw IT-problemen. Of u nu hulp nodig heeft bij het configureren van uw netwerk, het oplossen van beveiligingsproblemen of het opzetten van nieuwe systemen, ik ben er om u te helpen. Bekwaam op verschillende gebieden, waaronder servers, desktops, laptops, mobiele apparaten, software, netwerken en algemene IT.
Dataveiligheid 02
Bij ITS City begrijpen we dat het beschermen van uw gevoelige informatie een topprioriteit is. We begrijpen de risico's die gepaard gaan met beveiligingsbedreigingen en zetten ons in voor het implementeren van effectieve gegevensbeveiligingsstrategieën om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw gegevens te waarborgen.
Website Ontwikkeling 03
Wij zijn experts in website-ontwikkeling en zetten ons in om een ​​unieke en effectieve website voor uw bedrijf te creëren. We werken nauw met u samen om uw behoeften en doelen te begrijpen en vervolgens een website te maken die aan die behoeften voldoet en u helpt uw ​​zakelijke doelen te bereiken.
UI/UX-ontwerp 04
We zijn gepassioneerd door het creëren van ontwerpen voor gebruikersinterfaces (UI) en gebruikerservaringen (UX's) die een uitzonderlijke gebruikerservaring bieden. Wij geloven dat elk bedrijf een uniek en doordacht ontwerp nodig heeft om zich te onderscheiden van de concurrentie en de aandacht van hun klanten te trekken.
Cloud diensten 05
Trots om cloudservices van hoge kwaliteit te bieden voor bedrijven van elke omvang. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en we werken nauw met u samen om een ​​op maat gemaakte cloudoplossing te creëren die aan uw specifieke behoeften voldoet.
Spel Ontwikkeling 06
We zijn gepassioneerd door game-ontwikkeling en zijn trots op het leveren van games van hoge kwaliteit voor een uitzonderlijke game-ervaring. We hebben een team van getalenteerde game-ontwikkelaars die op de hoogte zijn van de nieuwste game-ontwikkelingstechnologieën.
WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Geef uw bedrijf een boost
Met nieuwe technologie

Ons team kan u helpen bij het transformeren van uw bedrijf door middel van de nieuwste technische mogelijkheden om voorop te blijven lopen.

Nieuwste IT-oplossingen en integratie met Blockchain
AI-machine en diep leren
Toegewijde ondersteuning 24/7​
Neem contact met ons op

Vraag gratis advies aan

Hotline 24/7

+32 473 208 106
Address : Imperiastraat 8
1930 Zaventem
Belgium
Email : info@its-city.be
Fax : +32 (0) 2.588.05.75
Work Hour : Mon - Sat: 9:00 - 18:00

    By submitting, i’m agreed to the Terms & Conditons

    Ons kantooradres